Sztárok

Hasonló sorsú párok merítenek erőt Sági Szilárdék példájából

Várakozással, izgalommal, ugyanakkor megpróbáltatásokkal teli időszakot él át Sági Szilárd és szerelme, Szilvi.

A gasztrokibicet és kedvesét néhány héttel ezelőtt óriási öröm érte, hiszen kiderült, hogy sikeres volt a lombikbébiprogram – olyannyira, hogy családjuk hamarosan két taggal is bővül, Szilvi ugyanis ikreket hord a szíve alatt. Sági Szilárd a Nők Lapja Cafénak elmesélte, hogyan telnek napjaik mostanság. “Most még jobban kell vigyáznom Szilvire. Az utóbbi hetekben fokozottabban aggódik, a minap például elszökött a kiskutyánk, simán átugrott a kétméteres kerítésén, s – bár szerencsére megkerült – ki kell találnom valami megoldást, hogy mielőbb orvosolni tudjam a problémát. Nem szeretném, hogy emiatt kelljen aggódnia, ahogy azt sem, hogy amíg én dolgozom, a kutyus után kelljen szaladgálnia. Neki most pihenésre van szüksége.”

Nehéz időszakot él Sági Szilárd és párja, Szilvi

Az utóbbi hetekben számtalan kommentet olvastam az interneten, illetve rengeteg emberrel beszélgettem, akik egytől egyig azt mondták, hogy csak és kizárólag Szilárdék miatt nézik az Édes Életet. “Üde színfoltjai a műsornak” – magyarázták, én pedig abszolút egyetértek velük, a Hódi–Berki páros után főleg felüdülés egy olyan párt látni, amely a legnagyobb harmóniában és boldogságban él. Szilárd egyébként rendkívül örül annak, hogy pozitív fogadtatása van szereplésüknek a képernyőn.

“A szereplésünk egyik fő célja az volt, hogy segítsünk a hozzánk hasonló helyzetben lévő embereknek, hogy igenis merjenek beszélni erről a dologról, hiszen sokszor egy egyszerű kezelés is segíthet, vagy akár csak egy tanácsadás! Egy ország szorított nekünk a lombikbébiprogram ideje alatt, ami nagyon jóleső érzés volt. Azóta sokan megállítanak az utcán (és nem receptet kérnek!), illetve a közösségi oldalon is rendszeresen kapunk üzeneteket pároktól, hogy a mi hatásunkra belevágtak a programba” – mondta Szilárd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top