Sztárok

Összefogtak a sztárok a nagybeteg Dominikért – fotó

Horváth Dominik 3,5 éves, és nagyon beteg, bár szerencsére ez egyáltalán nem érződik a kisfiún. Hihetetlen életöröm van benne, egyfolytában játszani szeretne. Betegsége azonban nagyon súlyos, gyógyíthatatlan agydaganata van. Névrokona, Dj Dominique egy születésnapi buli keretében szeretné valóra váltani a kisfiú egyik nagy álmát.

A népszerű DJ idén kerek évszámot ünnepel az élete minden területén. 50 éves, 30 éve van a pályán, valamint 20 éve alapították a Juventus rádiót, melyben nagy szerepe volt. Szülinapi buliján azonban nem magát szeretné ünnepeltetni, hanem Horváth Dominiknak szeretné felejthetetlenné varázsolni a napjait.

Ehhez pedig 100 ismert barátját kérte fel. Július 6-án hajnalig tartó mulatozással szeretnének támogatást gyűjteni Domi számára, akinek bakancslistáján szerepel, hogy egyszer eljuthasson a párizsi Disneylandbe. A lemezlovas ötlete alapján a 100-as buli ugyan ingyenes, de lehet venni támogató jegyeket, 500, 1000, 2000, 5000 és 10000 forint értékben. A rendezvény teljes bevételét pedig Domi szülei kapják majd.

A kis Dominik édesanyjával és DJ Dominique-kel
A kis Dominik édesanyjával és DJ Dominique-kel

A szülinapi partin vasárnap este 8-tól reggel 7-ig folyamatosan váltják majd egymást a Morissons2 színpadán a legnagyobb sztárok, mint Dobrády Ákos, Fenyő Miklós, Zséda, Bródy János, Zoltán Erika, Republic, Kozmix, Kiki és még nagyon sokan mások.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top