Sztárok

Cicaharc – összekapott Bódi Sylvi és Dukai Regina – fotók

Bódi Sylvi a közösségi oldalán elég durván beszólt egykori munkatársának és barátnőjének, Dukai Reginának.

A nemrég újraérettségiző glammodell ötletlopással vádolja Dukait. “Na ezt is megértük. Ennél már nincs lejjebb. Kiteszi a macska a lábát, és rögtön cincognak az egerek – kezdte a bejegyzésében Sylvi, aki – mint ismeretes – nemrég otthagyta a márkát. Bódiról mindenki tudja, hogy az extrém sportok így például a szörfözés és a wakeboardozás szerelmese, nem meglepő tehát, hogy az egyik kollekcióját is ennek a jegyében készítette el anno.

Fotó: Bódi Sylvi Facebook
Fotó: Bódi Sylvi Facebook

Sylvi a bejegyzéséhez két képet is csatolt: az egyiken Dukai egy kagylós maxiruhában, a másikon pedig egy szintén kagylós pólóban látható mindkettő roppant gyönyörű darab, meg kell hagyni. “”I wanna be everything Regina” múlt héten még brazil lányként rúgta magas sarkúban a labdát, most pedig sellőlányságra vágyik. Elfogyott az egyéb ihletforrás és most már mások imidzsét kell felhasználni? Repesve várom a szörfös, wakeboardos, Balis, Vespás kollekciók remake-jét! Nagyon hiteles lesz és gondolom hasonlóan igényes, mint a képen látható darab. Jár a taps és a gratuláció. Se!borult ki Bódi, akivel a követői is mélységesen egyetértettek. Mi a világért sem szeretnénk beleszólni a lányok csatájába, de – az igényesség kapcsán – mindenképp szeretnénk megjegyezni, hogy Bódi is jó pár évig a Sugarbird oszlopos tagja volt ha értitek, mire gondolunk.

Mi egyébként megnéztük Dukai webshopját, de nem találtuk az említett ruhadarabokat na, persze az is meglehet, hogy még csak ezt követően lesz a hivatalos debütálásuk. Természetesen az excukormadarat és Cukormadár1-et is kerestük az incidenssel kapcsolatban, azonban egyiküket sem értük el, aminek minden bizonnyal az az oka, hogy épp mindketten külföldön tartózkodnak. Mindenesetre  Reginával egyik rajongója hozzászólásban megosztotta a történteket közösségi oldalán, amire a modell-műsorvezető csak annyit reagált: Ezen csak mosolyogni tudok!

Durván nekitámadt Bódi Sylvi Dukai Reginának - fotó

A kialakulóban lévő cicaharc mindenesetre nem jött jól a korábban koppintással megvádolt cukormadaraknak, főleg, hogy csak halkan jegyezzük meg az egyik népszerű ruhamárka, a H&M legújabb kollekciójában is van egy kagylós ruhadarab. Íme:

Durván nekitámadt Bódi Sylvi Dukai Reginának - fotó
Update: Bódi Sylvi szerda délután törölte az ominózus bejegyzést (lehet, hogy azóta már meg is békéltek Reginával, bár ezt erősen kétlem), ettől függetlenül azonban az internet – sajnos, vagy nem sajnos – nem felejt.
 
Nyolc év szünet után egyetlen műsor erejéig állt kamera elé a TV2 egykori műsorvezetője. Hogy kiről van szó, ide kattintva tudhatod meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top