Sztárok

Viccesen ciki fotó került elő Sebestyén Balázsról

A Morning Show egyik hallgatója küldte be az évtizedekkel ezelőtt készült fotót, amelyen, bármennyire is hihetetlen, NEM Nick Carter látható.

Pedig szinte a megszólalásig hasonlít a Backstreet Boys egykori babaarcú, könyvhajú, “lányokkedvence” énekesére. A fotón viszont nem más, mint Sebestyén Balázs látható Rózsa György Leg leg leg című kultikus műsorában. Az egyik hozzászóló szerint Balázs már ekkor élen járt: Balázs divatot teremtett. Mára az összes sitten az ő ingét viselik a zsiványok!– írta a műsor Facebook-oldalán az egyik hallgató.

Döbbenetes fotó került elő Sebestyén Balázsról

Hívjuk karmának vagy sorsnak, mindenesetre a Morning Show és az RTL Klub műsorvezetőjének sorsa már ekkor megpecsételődött. Bár a fotót elnézve, ő ekkor még nem is sejtette, hogy egyszer élvezni is fog egy tévéfelvételt.

 
A fitneszguru még mindig a duci szépségversenyekről alkotott véleménye miatt kirobbant botrányon lovagol. Magyarázkodni próbált, de csak rátett egy lapáttal. Részletek itt!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top