TV-sztárok

Schobert Norbi szerint Tatár Csilla szexi plus-size modell lehetne – videó

A téma még mindig ugyanaz: a túlsúlyos hölgyek szépségversenye.

Állítólag minden csoda három napig tart – ám akadnak kivételek. Schobert Norbi jó néhány nappal ezelőtt a közösségi oldalán fogalmazta meg véleményét a túlsúlyos nők szépségversenyével kapcsolatosan, s ezzel óriási felháborodást váltott ki, a fitneszguru szerint sokan félreértelmezték a szavait. Az Update atyja nemrég a Nők Lapja Cafénak adott interjújában is elmondta a témával kapcsolatos álláspontját, majd ma reggel a TV2 Mokka című műsorában ismét ismertette a véleményét. Schobert Norbi az adásban azt is elmondta, hogy szerinte a Mokka egyik műsorvezetője, Tatár Csilla egy nagyon szexi plus-size modell lehetne, öt kiló van rajta, ami nagyon jól áll neki.

Ezzel a kijelentésével – ahogy az várható volt – óriási felháborodást váltott ki az emberekből, a közösségi oldalán sorra kapja a “kedves” kommenteket. Természetesen maga az érintett, vagyis Tatár Csilla is megszólalt az incidenssel kapcsolatban – ő is a közösségi oldal adta lehetőségeket kihasználva tette mindezt:

A mai adásban szó volt a plus-size modellekről, ami kapcsán nagyon sokan írtatok nekem. Ezzel kapcsolatban szeretnék tisztázni egy-két dolgot: nos, valóban elhangzott, hogy ha modell lennék, én maximum a plus-size kategóriában dolgozhatnék. És nem azért, mert kövér vagyok, vagy mert testkép zavarom lenne. Faktum, hogy a 170 centimmel, a 100 csípőbőségemmel és 60 kilómmal nem állnám meg a helyemet a nyúlánk, vékony testalkatú modellek között. Nem véletlen, hogy ők modellek én pedig nem. Szóval nagyon nem szeretném, ha szándékosan félreértelmeznék a szavaimat, ugyanis világ életemben elleneztem a szintetikus bogyók és lötttyök fogyókúrás szerként való propagálását és az idétlen diétákat. Ráadásul, amióta csak hallatom a hangom, mindig a sportra, az egészséges életmódra valamint, az önelfogadásra fektettem a hangsúlyt. És ez nem csak pr duma, hanem valóban így van. De, Ti akik követitek az oldalamat, ezt pontosan tudjátok! Puszi (egy normál testalkatú, egészséges nő)” – olvasható Tatár bejegyzése, amely ez idáig több száz lájkot és kommentet kapott. Műsorvezetőtársa, Vujity Tvrtko sem hagyta persze szó nélkül a történteket: “Nekem így vagy jó! Pont.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top