Sztárok

Ez hiányzik Debreczeni Zita életéből

Debreczeni Zita harmonikus párkapcsolatban él, a fotózásban pedig megtalálta a számítását – egy dolog azonban még hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen a boldogsága.

Debreczeni Zita nemrég a TV2-n futó Babavilág című műsorban szerepelt, ahol többek között arról is mesélt, hogyan került be az életébe a fotózás. A glammodell egyébként jó ideje kattintgat már, leggyakrabban gyerekeket szokott és szeret fotózni, ami – mint kiderült – azért is különösen nagy öröm a számára, mert borzasztóan családcentrikus.

Debreczeni életében a gyerekkacagás mindennapos, saját kisbabája fényképeire azonban még várnia kell. “Én nagyon szeretem a gyerekeket, elképzelni sem tudom, hogy nekem ne legyen saját gyermekem. Valamiért nekem a sors még ezt küldte, hogy ne legyen saját babám, viszont rengeteg babáról készítsek képeket. De remélem, ennek is eljön majd az ideje” – mondta Zita, aki nemrég a Blikkben mesélt arról, hogy egy nőgyógyászati probléma akadályozza a gyermekvállalásban.

Az alábbi videóban megnézheted, hogyan fotózta unokatestvérét és annak gyermekét Zita:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top