Sztárok

Bükfürdő nyáron is rabul ejt!

Bük, fürdő- és sportváros az egészség, a felfrissülés, a kikapcsolódás helyszíne az Alpokalján. Óriási gazdagságra lelt, amikor határában meleg vizet találtak. 1965-ben gyógyvízzé minősítették a hévizet, majd a medencék, később a fedett fürdő építésével Bükfürdő fokozatosan világhírű gyógyfürdő és gyógyhely lett.
Bükfürdő nyáron is rabul ejt!

De ne higgye senki, hogy a fél évszázados fürdővárost csak a gyógyulni vágyó idősebb korosztály választja úti célul. Az állandóan fejlődő város és környéke igazi paradicsoma a párosan érkező vendégeknek és a gyerekes családoknak is. Mára a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum Magyarország második legnagyobb élmény- és gyógyfürdője, családok tízezreinek pedig kedvenc strandfürdője lett.

Bükfürdő nyáron is rabul ejt!

Mert mi kell egy jó strandoláshoz? Mindenekelőtt az, hogy a gyerekek biztonságosan és önfeledten pancsolhassanak, miközben a szülők aktívan vagy passzívan, de végre lazíthatnak. S ha már elég a vízből, árnyat adó fák tövében pihenhessen meg a család. Legyenek színes programok, ne rontsa el a fürdőzést a rossz idő, és még a nagyi is jól érezze magát. Bükfürdőn minden feltétel adott, ami a jó strandoláshoz és az igazi családi vakációhoz szükséges. A gyógyvíz és az aktivitás jól megférnek egymás mellett. A városban csúszdák, játszóterek és kalandparkok kínálják magukat: ahol együtt szórakozhat az egész család!

Bükfürdő nyáron is rabul ejt!

A Kultúr Wellness és Büki Kultúr Kúra egész nyáron színvonalas programokkal várja az érdeklődőket. A nyári rendezvények nyitó programja az Aratófesztivál, a hagyományőrző csoportok hintókkal, lovas kocsikkal vonulnak fel a kézi kaszás aratáshoz. A többesztendős múltra visszatekintő Gyógy-Bor Napok rendezvény az idei esztendőben új köntösbe öltözik: Büki Gasztrofesztiválként helyi ételspecialitásokkal, a környék boraival, zenei programokkal és gasztrobemutatókkal várja látogatóit. Ki ne szeretné kényeztetni magát nyaraláskor?

Bükfürdő nyáron is rabul ejt!

Egy all inclusive hotelben átélheti a korlátlan fogyasztás és szabadság élményét. Meghittségre vágyik? Akkor a vendégházakat, bungalókat, a családias hangulatú apartmanokat keresse. Túrázzunk, biciklizzünk, látogassuk meg a történelmi városokat, élvezzük a helyi étel- és italspecialitásokat, és a család apraja-nagyja testileg-lelkileg megújulva, élményekkel gazdagodva tér majd haza a büki nyaralásból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top