Sztárok

Ez az igazság Szabó Zsófi és Baronits Gábor kapcsolatáról

Az utóbbi hetekben nem telhet el úgy nap, hogy ne lehessen olvasni valamit Szabó Zsófiról.

Nemrég a Sarka Katával való barátságának megromlása miatt, majd az újbóli egymásra találásuk okán került a reflektorfénybe. A minap azonban egy egészen más dolognak köszönhetően indultak meg a vele kapcsolatos találgatások: egyesek tudni vélték, hogy a nehéz időszakot élő színésznőre rátalált a szerelem. Szabó Zsófi állítólag színésztársával, Baronits Gáborral került közelebbi kapcsolatba, ám ezt egyikük sem erősítette meg.

Szabó Zsófi Facebook
Forrás: Szabó Zsófi Facebook-oldala

A Jóban Rosszban színésznőjének vélhetően elege van a körülötte lévő felhajtásból, ahogy abból is, hogy már megint összehozták valakivel. Zsófi péntek este a közösségi oldalán tudatta a világgal, hogy milyen kapcsolatban áll kollégájával, a sármos Baronits Gáborral. A szőke színésznő egy olyan képet tett közzé az említett platformon, amelyen Ungár Anikó fiával látható. “A legjobb barátom” – írta az ominózus fotóhoz Zsófi. Így hát mindenki megnyugodhat, a híresztelésekkel ellentétben Zsófi és Gábor csupán barátok – szerény véleményem szerint egy jó barát egyébként sokszor sokkal többet ér, mint egy szerelem. A színésznő egyébként hosszú hallgatás után megtöri a csendet, s vasárnap este a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban mesél édesapja, Szabó Gyula elvesztéséről.

A színésznő nemrég drasztikusan megváltoztatta a külsejét – az új frizurája egész egyszerűen fenomenális:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top