Sztárok

Eljegyezték Courteney Coxot – galéria

Ötvenévesen ismét menyasszony lett az egykori "jóbarát".

37 éves kedvese, Johnny McDaid ráadásul éppen a szülinapján, közös nyaralásukon kérte meg Cox kezét – írja a Daily Mail. A nagy hírt Twitter-oldalaikon jelentették be egy közös fotó kíséretében.

“Eljegyzett” – írta Twitter-oldalán a színésznő a fotó mellé

“Courteney születésnapja vasárnap volt, az egész délutánt a parton töltötték. Nagyon romantikus hangulatban voltak, és nagyon boldognak tűntek. Johnnyn látszott, hogy lesi minden kívánságát, amikor Courteney-nak nagyon melege volt, hideg vizes törölközőt terített rá, masszírozta a lábát, és kényeztette egész nap” – árulta el az E! Newsnak egy szemtanú, aki szintén a török Riviérán nyaralt a párral egy időben. A színésznő és a Snow Patrol gitárosa nyolc hónapja alkotnak egy párt, közös barátjuk, a szintén zenész Ed Sheeran mutatta be őket egymásnak. 

A Jóbarátok Monicája két évvel ezelőtt vált el férjétől, David Arquette-től 12 év házasság után, ám a mai napig jó kapcsolatot ápolnak. Hosszas küzdelmek árán született meg közös lányuk, a tízéves Coco, aki szintén odavan mostohaapjáért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top