Sztárok

Meglepő bejelentést tett Krasznai Tünde

Röviden, tömören vázolnám a történteket: Krasznai Tünde nemrég önálló koncertet adott, amire kevés jegy kelt el, ezért sokan óriási bukásnak könyvelték el a fellépését.

Én a nehezebbik utat választottam. Most tényleg, mikor mondjuk valakire, hogy sikeres? Ha celebet játszik, nyomják a számait a rádióban, aztán meg elfelejtik? Vagy ha csak néhány embernek ad koncertet, de tudja, hogy a közönség csak miatta jött el az estén?” – mondta Tünde, mikor arról kérdeztem, hogy véleménye szerint is kudarcot vallott-e első nagykoncertjén.

Szerintem nagyon színvonalas produkciót tettünk össze, a zenésztársaim is azt mondták, hogy olyan atmoszférát teremtettem, amire csak nagyon kevés énekesnő képes. Egy-egy dal közben, után én is éreztem, hogy megfagyott a levegő a teremben, szinte még a legyek zümmögését is lehetett hallani. Engem nem érdekel, hányan jöttek el, az a fontos, hogy aki ott volt aznap este, az csak miattam jött el” – mondta, majd elmesélte, hogy egy szegedi pár a dedikálás után el akarta vinni a tollát, merthogy előtte az ő kezében volt. Az X-Faktorban feltűnt énekesnő nem osztja azon véleményeket, miszerint a koncert érdektelenségbe fulladt.



Csak azért, mert nem volt telt ház, nem gondolom, hogy kudarcnak kellene beállítani a fellépésemet. Első próbálkozásnak szerintem remek volt, annyira otthon éreztem magam, hogy minden szó, minden dal értelmet nyert.” Végezetül azt is elmesélte, hogy úgy érzi, végre kezd beindulni a karrierje. “Rengeteg a felkérésem, tárgyalás alatt van három zenei projekt, három különböző műfajban, emellett pedig két színházi elképzelés is kezd körvonalazódni.” Ha megengedtek egy személyes megjegyzést… szerintem én is inkább énekelnek 20-30 embernek, mint hogy egyáltalán ne legyen fellépésem. Mindenesetre fellépések ide, vagy oda, Krasznai Tündére még most is mindenki emlékszik, sok egykori versenytársa neve ellenben már ismeretlenül cseng az embereknek.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top