Sztárok

Cuki családi fotó Britney Spearsről és gyermekeiről

Tegnap egy cikkben már foglalkoztunk a "hú, de megnőttek ezek a külföldi celebgyerekek" témával, Britney Spears és családja azonban – friss fotó híján – kimaradt a buliból.

Nagy szerencse, hogy az énekesnő azóta feltöltött egy friss képet a közösségi oldalára – könnyen lehet, hogy olvasta a cikket, de ennél (sajnos) sokkal valószínűbb, hogy csak szimplán el akart büszkélkedni gyermekeivel. Az ominózus fotón Britney két fiával, a nyolcéves Sean Prestonnal, valamint a hétéves Jaydennel pózol otthonuk udvarán, verőfényes napsütésben.

Ezt már olvastad? – Öt éve ment el Michael Jackson. Rá emlékezünk!

Kevin Federline egykori feleségére egyébként sok rosszat lehet mondani, de azt nem, hogy ne lenne jó édesanya, szerintem – ha választania kellene – egyértelműen a családja, nem pedig a popkarrierje újbóli felvirágoztatása mellett döntene. A képet elnézve egy dolgot mindenképpen szeretnénk megemlíteni: hízás-fogyás, valamint eszméletlen sok frizuraváltoztatás ide vagy oda, Britney Spears még mindig jó nő. Reméljük, mostanában nem tervezi drasztikusan átalakíttatni a külsejét, mert hát valljuk be őszintén: ehhez a csinos kis szetthez nem nézne ki túl jól a kopasz séró.

Britney Spears Instagram
Britney Spears Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top