Sztárok

Sági Szilárdéknak tényleg édes az élet – videó

"Miattuk érdemes nézni a műsort" – hangzott fel nemrégiben a szerkesztőségünkben, amikor az Édes Életre és Sági Szilárdékra terelődött a téma. És valóban, hetek óta egy ország szurkol nekik, hogy összejöjjön a várva várt utód, akikből most hirtelen kettő is lesz egyszerre.

Akik nyomon követik az Édes Élet című realityt, nyilván emlékeznek még Berki Krisztián nagymamájára. Az idős asszony feltűnése új színt hozott a műsorba, legalábbis az én megítélésem szerint: a kereskedelmi tévék műsorainak főszereplői jellemzően fiatal, jóvágású emberek, erre jött egy idős, szeretetre méltó, még egy másik világba született igazi nagymama. Sokan álszentnek és megrendezettnek tartják a műsort, és azt sem lehet elvitatni, hogy olykor visszatetsző egy-egy szereplő nagyzolása, állítólagos vagyonával való kérkedése, vagy éppen az, ahogy a szeretett nővel bánik.

Sági Szilárdék szerepeltetése azonban ennek tökéletesen ellentmond. A gyermekért harcoló pár kálváriája a műsor eddigi lehető legőszintébb, legtisztább pillanata. Nem titok, az egykori gasztrokibic és párja évek óta küzdenek azért, hogy megszülessen a várva várt utód. Ennek a harcnak, most már tudjuk, hogy utolsó fázisába engedett betekintést a pár a műsoron keresztül, ahol láthattunk könnyeket, szerelmet, aggódást, reményt, és végül legnagyobb boldogságukat is megosztották velünk. Néhány napja derült ki, hogy nemcsak egy, de egyből két embrió is úgy döntött, Ságiékat választják szüleiknek. Bár személyesen nem ismerem őket, mégis drukkoltam nekik, hogy teljesüljön életük vágya, mert ők is adtak valamit a nézőknek: az őszinte, kitárulkozó pillanatok mellett Szilárd azt is bizonyította, amiről elhitették velünk, hogy már nem lehet érdekes: ha egy férfi botrányoktól, megcsalásoktól mentesen, őszintén és tisztán képes szeretni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top