Sztárok

Ilyen szerelmes Jennifer Aniston és vőlegénye – galéria

A külföldi sajtó kis túlzással kétnaponta számol be hol arról, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux holnapután összeházasodnak, hol pedig arról, hogy mégsem lesz lagzi, mert már szakítottak. A pár most maga oszlatta szét a viharfelhőkről szóló híreket: 9 hónap után kéz a kézben jelentek meg a vörös szőnyegen.

Az HBO-n futó, Hátrahagyottak című sorozat legújabb részének premierjére kísérte el szerelmét Jennifer Aniston, és úgy tűnik, a páros tagjai közt teljes az összhang. El sem engedték egymást, és szerelmes pillantások közepette állták a fotósok rohamát.

Ilyen szerelmes Jennifer Aniston és vőlegénye - galéria
Legutóbb akkor merült fel a szakítás híre, amikor az egykori jó barát Theroux nélkül ünnepelte születésnapját, míg ő a barátjával, Orlando Bloommal bulizott. A különválás tényét most nemcsak a két ember közt érezhető és látható harmónia, de az a hatalmas gyémántgyűrű is cáfolta, ami ott virít a színésznő ujján.

Az este folyamán egyébként a legstílusosabb pár címét is elnyerhették volna, Jennifer hozta a tőle megszokott tökéletes kinézetet, és elnézve Justint, neki sem kell stílustanácsokért a szomszédba mennie.

Megnézem
Összes kép (1)

Kiszel Tünde rákapott a szelfikre és még az sem zavarja, hogy előnytelenebbnél előnytelenebb képekkel bombázza rajongóit. A fotóért kattints a Hír24 oldalára

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top