Sztárok

Búcsúzik az Éjjel-nappal Budapest Anikója

Váratlan döntést hozott az RTL Klubon futó Éjjel-nappal Budapest című sorozat szereplője.

Az Éjjel-nappal Budapest Anikójának finoman szólva sincsenek egyszerű napjai mostanság: a párkapcsolata tönkrement, a modellügynökségét pedig kénytelen volt bezárni – konkrétan semmije se maradt, arról nem beszélve, hogy a régóta dédelgetett álma is szertefoszlott. A fiatal lány egész egyszerűen kilátástalannak tartja a helyzetét, ezért – sokakhoz hasonlóan – úgy határozott, hogy külföldön próbálja meg újraépíteni széthullott életének megmaradt darabkáit. (Ó, de szép, Coelho tuti büszke lenne rám.)

Búcsúzik az Éjjel-nappal Budapest Anikója

“Nincs miért itt maradnom, teljesen padlóra küldött az, hogy be kellett zárnom a modellügynökségem. Új életet kell kezdenem, egy olyan helyen, ahol tiszta lappal indulhatok. Berlinben van egy magyar barátom, az ő ügynökségénél fogok dolgozni” – nyilatkozta szomorúan Anikó. Azt mondja: tisztában van vele, hogy külföldön sem kolbászból fonják a kerítést, de úgy érzi, hogy mennie kell.

Mondjuk, tény és való, hogy a jelenlegi helyzete nem túl fényes, de mi a bizonyíték arra, hogy kint jobb lesz? Ezt talán még ő sem tudja megmondani. “Marcival sem úgy alakult a kapcsolatunk, ahogyan reméltem. Regina és Dávid próbáltak marasztalni, Marci el sem búcsúzott tőlem. Hiányozni fognak a barátaim, de mennem kell!” – tette hozzá a barna hajú lány.

Mi azért nem vagyunk egészen biztosak abban, hogy tényleg elmegy. Emlékezzünk csak Lalira, aki szintén nagyon be volt indulva, aztán végül mégis csak Budapesten maradt.

Menni vagy maradni? – ez itt a kérdés.

 

A popdíva nem mondható éppen az őszes halánték kedvelőjének, legújabb fiúja is mindössze 26 éves. Hogy ki ő, az a Hír24 oldalán kiderül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top