Sztárok

Újabb részletek derültek ki Harry herceg magyarországi dorbézolásáról

Felébredt az angol sajtó is, észrevették a magyar és szlovák cikkeket Harry herceg dorbézolásáról, és még több részletet derítettek ki az esküvői mulatozásról.

A MailOnline hozta le a hírt, hogy Harry herceg júniusban Szlovákiában és Magyarországon bulizott arisztrokrata barátja esküvőjén. Harry hajnali 6-ig mulatott az esküvőn, két titokzatos nő társaságában, ám az idő legnagyobb részét volt barátnőjével, Chelsea-vel töltötte. A szemtanúk beszámolói szerint úgy tűnt, a szakítás után is sikerült jó barátságban maradniuk.

A MailOnline szerint Harry azt mondta az egyik pincérnek, hogy remekül érezte magát, épp azért, mert nem lihegett a nyakában a sajtó, és végre elengedhette magát, lehetett saját maga. Ez a pincér találta meg Harry pénztárcáját és iPhone-ját is, amit az asztalon hagyott, mivel az a szokása, hogy ahogy leül az asztalhoz, kirakja mindkettőt a zsebéből. Mivel az elfogyasztott Bloody Maryk, vodkák és rumos kólák száma a végtelenbe veszett, így nem csoda, hogy Harry ott felejtette az asztalon a létfontosságú cuccokat.

Megkérdezték a menyasszony édesanyját is, hogy mit szól Harry herceg viselkedéséhez, de ő semmi kivetnivalót nem látott benne, szerinte egy esküvőn teljesen normális, hogy felöntenek a vendégek a garatra, még akkor is, ha hercegről van szó. Ahogy mondta: “Harry csak jól érezte magát. Egy esküvőn mindenki kicsit becsíp, előfordul.”

Újabb részletek Harry herceg dorbézolásáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top