Sztárok

Bajor Imre kórházba került

Az agydaganattal küzdő színészt péntek este mentő vitte kórházba fülei otthonából.

Bajor Imre felesége és orvosai nem bírták tovább nézni, hogy a színész visszautasítja a kórházi kezelést már hónapok óta, miközben vérre és infúzióra van szüksége – írja a Blikk. Bajor felesége Dr. Kásler Miklóst, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosát és dr. Vargha Zoltánt, a színész felépülését segítő, természetes gyógymódokat alkalmazó intézet vezetőjét hívta segítségül, hogy rábeszéljék a színészt a kórházra.

“Bajor felesége már akkor megkeresett, amikor kiderült a férje betegsége, de a napokban ismét beszéltünk. Felajánlottam, hogy mindent megteszünk érte, amit a daganatos betegségeknél az orvostudomány jelenlegi állása szerint csak lehet, de a művész úr nem kívánt élni ezzel” – mondta Dr. Kásler Miklós.

Dr. Vargha Zoltán azonban személyesen kereste fel a színészt Fülén, és végül sikerrel járt, a kiszáradásveszéllyel fenyegetett Bajor Imre beleegyezett, hogy mentő vigye be a kórházba, és ott folytatódjon a kezelése.

Bajor Imre kórházba került

“Igaz a hír. Ha nagyon nehezen is, de sikerült meggyőznünk, hogy befeküdjön a kórházba. Mentővel szállították az intézménybe, de hogy melyikbe, azt, ne haragudjon, nem árulom el. Erre kért a család is” – mondta dr. Vargha Zoltán. Elmondta még azt is, hogy a beteg színész nem az onkológián fekszik, hanem a belgyógyászaton. Néhány napig biztosan bent tartják, mert vérre és infúziókra van szüksége. Kiszáradt és nagyon kimerült a szervezete: “A kiérkező mentősök meg is jegyezték, hogy miért várt idáig, miért nem feküdt be előbb. Most van az átmenet. Most dől el, hogy felépül-e. Nagyon bízom benne, hogy igen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top