Sztárok

Segítségre szorult Berki Krisztián – videó

Na, hát kérem szépen, a minap egy olyan dolog történt, amely nem túl jellemző Berki Krisztiánra: tanácsot kért.

Bizony, léteznek a Földön olyan dolgok, amelyekben még Berki Krisztián sem teljesen biztos, így azt látta a legjobb döntésnek, ha egy roppant spontán baráti főzőcskézés közepette megkérdezi az egyik haverjától, Dynamictól, hogy mi fán terem a házasság. Nem vagyunk róla teljesen meggyőződve, hogy erről egy olyan ember tud érdemben beszélni, aki már kétszer elvált, de kik vagyunk mi, ugye. Muszáj megosztanunk veletek Dynamic remek tanácsait – akik épp lánykérés, házasság előtt állnak, azok inkább ne olvassák el, vagy ne vegyék magukra.

Első tanács:

“Így is, úgy is el fogsz válni, mert mindenki elválik.”

Második tanács:

“Minden nő esküvőt akar, tök felesleges, nincs értelme. Kapsz egy papírt, és?”

Hát így, sok millió ember azért szerintem picit, de tényleg csak egy picit más véleményen van a házasságot illetően. A magyar Stan és Pan, alias Berki és Hódi egyébként augusztus harmadikán mondják majd ki a boldogító igent – a herevasalt celeb a barátai kérdésére azt is elárulta, miért nem szombaton lesz a nagy esemény. “Mér’, csak szombaton lehet esküdni? A Berki, az nem, a Berki, az vasárnap!

Berki száján a Duna-parti mókázás közben az amatőr házasságszakértők (szerintem mind ismerünk ilyen embereket) kedvenc mondata is kicsúszott: “nem elválni kell, hanem megoldani a problémákat.” Szép gondolat – csak, hogy valami jót is mondjunk így a végére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top