Sztárok

Ebben a ruhában randizott először férjével Victoria Beckham – fotó

Victoria Beckham a közösségi oldalán kezdett múltidézésbe, és megmutatta a rajongóinak, hogy mit viselt anno az első randevún.

A ’90-es éveket két szóban a következőképp lehetne összefoglalni: bársony és miniruhák. Minden mennyiségben. Anyu gardróbjában nem egy bársony gönc lóg, amiket hát… nem nagyon hordott az elmúlt tizen-x évben, mondjuk így, pedig anno a ’90-es években még ultra menő csajnak számított az, aki ilyen anyagból készült ruhát viselt.

Victoria Beckham sem maradt ki a bársonyőrületből – erről ő maga számolt be a közösségi oldalán. A Spice Girls egykori tagja egy narancssárga bársonyruhát fotózott le, majd töltötte fel az említett platformra. Oké, de miért különleges annyira az említett dressz? Hát azért, kérem szépen, mert Vic ebben indult útnak a David Beckhammel való ELSŐ találkozójára. Első randi, vagy mi, tudjátok hogy van ez. “Nézzétek, mit találtam! Ezt a ruhát viseltem az első randinkon! Cuki!” – olvasható a bejegyzésben. Szerintünk is az, de nagyon.

Íme, A ruha:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top