Sztárok

50 lány közül válogatott Puskás Peti – galéria

Az énekes-színész – a Miss Balaton 2014 szépségverseny keretein belül – egész nap jó nőket mustrált, ami, valljuk be, hát igencsak hálás feladat.

Naná, hogy élvezte a helyzetet, elvégre nem mindennap lát az ember fia ötven szép nőt egy helyen. A zsűri és a közönség által kiválasztott versenyzők – egy kis okosítás-tanácsadás után – járultak az Iszak Eszter, Dukai Regina, Seres Attila, Farkas Tímea és Puskás Peti alkotta zsűri elé, ahol aztán megmutathatták bájaikat, de világbékéről, jótékonykodásról állítólag nem esett szó.

Ők itt a nagyon szigorú ítészek
Ők itt a nagyon szigorú ítészek

A The Biebers frontembere nemcsak a látványban gyönyörködött, de állítólag szigorúan pontozott is – mi ezt, mondjuk, kissé nehezen hisszük el, hiszen Petire sok jelzőt lehet használni, de a szigorúság nincs közöttük. “Természetesen nagyon élveztem a válogatót, hiszen nem mindennap lehet az ember ennyi gyönyörű hölgy társaságában, de be kell vallanom, nem gondoltam, hogy a zsűrizés ennyire összetett feladat” – mondta Puskás. Mindenkit megnyugtatunk: Péter nem égette le magát ítészként, sikerrel megoldott az ügyet. “A lányok minden apró rezdülésére figyelnünk kellett, és mivel sokan először próbálják ki magukat ilyen versenyen, fontos volt, hogy megerősítést is kapjanak tőlünk.”

Galériánkban bikinis jó csajokat és szigorú tekintettel figyelő ítészeket is találsz:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top