Sztárok

Filmfesztiválon indult Bárdos András fia

Bárdos András első házasságából született fia, Bence kisfilmjeivel több filmfesztiválon is elismerésben részesült – írja a Bors.

Bárdos András első házasságából született fia Nagy-Britannia egyik ismertebb egyetemén filmezést tanul. Bárdos Bence legújabb, Morning című kisfilmjével több fesztiválon is indul – írja a Bors. “Bence szinte fanatikusan érdeklődik a filmezés iránt, de a kamera előtti létre egyáltalán nem vágyik. Hosszú ideig írónak készült, ám 15-16 évesen kiderült, hogy a film lesz az ő útja. Érettségi után így nem volt kérdés, hogy filmkészítést fog tanulni. A kenti egyetemen befejezte az első évét”mondta Bárdos András, aki szívesen véleményezi fia egy-egy alkotását. “Adok apám véleményére, ezért mindig az elsők között van, akik láthatják a munkáimat. Legszívesebben realista, minimalista filmeket forgatok, szeretem feszegetni a határokat” – mondta Bárdos Bence.

Már több filmfesztiválon is sikert aratott Bárdos András fia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top