Sztárok

Újra X-Faktor mentor lett Tóth Gabi

Sűrű nyár elé néz Tóth Gabi, akinek egyszerre kell énekesnőként, valamint fiatal tehetségek mentoraként helytállnia. Az énekesnő emellett azt is elárulta a napokban, hogy mi igaz a pletykákból, miszerint ismét egy párt alkot Markó Róberttel.

Az énekesnő programnaptárját elnézve egy dolgot bátran kijelenthetek: Tóth Gabi egy időre kitörölheti a szótárából a “pihenés”, valamint a “szabadság” szavakat. Na, ő ezt persze egyáltalán nem bánja – miért is tenné, hiszen azt csinálhatja, amit szeret.

A nyaram nagy részét az X-faktoros elfoglaltságaim töltik majd ki, nagyon örülök, hogy ismét mentor lehetek, s hogy újra segíthetek a tehetségeknek megtenni az első lépcsőfokot. Emellett a zenekarommal szerencsére rengeteg fellépésünk van, folyamatosan járjuk az országot, és jó párszor a határon túl is zenélünk majd” – nyilatkozta nekünk Gabi.

Hát, nem egy mindenféle történésektől mentes életet él, az biztos, de – ahogy a mondás tartja – úgy szép az élet, ha zajlik. S, ha esetleg bárki azon aggódna, hogy az énekesnő túlhatja magát, annak gyorsan elárulom: Gabinak azért a pihenésre is jut majd ideje. “Meg fogom oldani a nyaralást, azt egyelőre még nem tudom, hogy belföld és Balaton, vagy pedig külföld és Horvátország. Meglátjuk.”

Az énekesnő a minap a Fókuszban cáfolta azon pletykákat, miszerint ismét egy párt alkot Markó Róberttel:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top