Sztárok

Ilyen volt Ördög Nóráék első családi nyaralása

Ördög Nóra a Nestlé Magyarország oldalán fellelhető blogjában mesélt arról, hogyan telt az első igazi családi nyaralásuk.

A második gyermekével várandós műsorvezető az említett blogon nemcsak az utazást megelőző készülődés részleteibe avatta be az olvasókat, de arról is hosszan írt, hogy mivel töltötték az idejüket a tíznapos üdülés alatt. Ördög Nóra, férje, Nánási Pál és kislányuk, Mici autóval vágtak neki a nagy utazásnak.

A csodaszép napfelkelte az Adria fölött persze hirtelen mindenért kárpótol, és az ezt követő 10 csodás nap is, ami felér egy nagy családi csapatépítővel: Mici csak úgy fürdőzik a szeretetben és a figyelemben, amit koncentráltan kap apától, anyától, nagyszülőktől, nagybácsiéktól, Pityukutyától – merthogy Ők is velünk vannak” – olvasható a Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés című showműsor háziasszonyának írásában.

Nóra sorait olvasva az is kiderül, miért volt annyira emlékezetes a Splitben tett látogatásuk. “Nagy sóhajjal néztünk egymásra Palkóval, és szavak nélkül is tudtuk, hogy ugyanarra gondolunk: két évvel ezelőtt ugyanitt ültünk a legnagyobb békében, nyugalomban, és mégis semmi másra nem vágytunk, mint arra, hogy legyen egy ilyen kis bongyor hajú, szélvész gyerekünk, akinek a kedvéért folyton fel lehet majd pattanni a fagyi mellől. Na, most aztán megkaptunk! És milyen csodálatos, hogy megkaptuk!Itt  elolvashatod Ördög Nóra teljes írását.

A csodaszép kismamáról készített galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top