Sztárok

Meglepte kislánya Berki Krisztiánt – fotó

Berki Krisztián kislánya sokkal személyesebb ajándékkal kedveskedett apukájának apák napja alkalmából, mint egy aranyrúd.

Azt hiszem, abban mindenki egyetért, hogy tüneményes kislány a legszerethetőbb dolog Berki Krisztiánban, és ezt most inkább bók, semmint kritika. Az ártatlan tekintetű, őszinte mosolyú Nati még azokat is meggyőzi, akik kevésbé rajonganak feltűnési viszketegségben szenvedő Berki Krisztiánért, aki keresztelőjén egy aranyrúddal lepte meg az alig nyolc hónapos csöppséget (hogy ezt valóban komolyan gondolta-e vagy csak a kamerák kedvéért nagyzolt, mindenki döntse el maga).

Natibogyó – ahogy anyukája becézi – viszont egy sokkal szebb ajándékot adott valóságshow-szereplő apjának, aki közösségi oldalán osztotta meg boldogságát, természetesen a tőle megszokott stílusban. “Apa! Anya nem adott lóvét, hogy tudjak Neked Apák Napjára ajándékot venni… így kicsit megerőltettem magam, és arra gondoltam, örülni fogsz, ha kihagyom a négykézláb mászást, amitől úgyis csak koszos lennék állandóan. Inkább, a berki névhez méltóan egyből az állással próbálkozom, na mit szólsz? Berki Natasa Zselyke”

Fotó: Berki Krisztián Facebook oldala
Fotó: Berki Krisztián Facebook-oldala

 

A felnőttfilmjeiről híres producer egy teljesen más műfajban próbálja ki magát. Hogy miben is pontosan, a Hír24 oldaláról megtudhatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top