Sztárok

A TV2-höz igazolt Vastag Tomi

Az X-Faktor felfedezettje a TV2 egyik sikerprodukciójában tűnik majd fel.

Varga Viktor után Vastag Tomi is a TV2-höz igazol. Az X-Faktor felfedezettje a konkurens csatorna egyik sikerprodukciójában tűnik majd fel. “Az RTL Klubbal arra a döntésre jutottunk, hogy az elmúlt és az elkövetkezendő időben sem volt, lesz olyan produkció, amiben jól éreztem volna magam, vagy ők úgy érezték volna, hogy én vagyok a megfelelő ember. Ezért most együtt döntöttünk úgy, hogy megpróbáljuk egymás nélkül” – kezdte Tomi az xnews.hu kamerái előtt; bár nem nevesítette, feltehetőleg a Sztárban sztár következő szériájában tűnik majd fel.

A TV2-höz igazolt Vastag Tomi


“Nyitott piacon élünk Magyarországon, és vannak olyan igényes produkciók, amikben érdemes részt venni. A TV2-n is indul egy ilyen produkció, amiben, azt gondolom, igényes formában tudjuk szórakoztatnia a közönséget hétről hétre. Nem feltétlenül a bulvár részével, hanem olyan zenés produkciókkal, amik mind a színészettel, mind az énekléssel egybecsengenek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top