Sztárok

Tóth Gabit megviselte szülei válása

Harmincöt évnyi házasság után válnak Tóth Gabi szülei. Az énekesnő nem tagadja: megviselték a történtek.

Most őszintén, bárki jól éli ezt meg? Engem is megviselt, nyilván így kiállni a színpadra, végezni a dolgomat nem volt egyszerű, de már jól vagyok. Annak örülök nagyon, hogy felnőtt emberek módjára, barátságban, egymást tisztelve tudtak szétválni, hiszen a fél életüket, 35 évet töltöttek el együtt” – mondta el a Blikk megkeresésére Tóth Gabi.

Tóth Gabit megviselte szülei válása

A lap munkatársai az egyik napokban megrendezett díjátadón figyeltek fel arra, hogy a Tóth lányok édesanyja nem férje társaságában múlatja az időt a VIP-részlegben. Tóth Gabi a Blikknek részletesen elmesélte, mi áll a szétválás hátterében. “A dolgok nem működtek már közöttük egy ideje úgy, ahogy kellene. Ez egy folyamat volt, amelyben miattunk ugyan próbálták fenntartani a házasságukat, harmóniában élni, de végül mind a kettejük élete és boldogsága érdekében meg kellett hozniuk azt a döntést, hogy külön utakon folytatják az életüket” – árulta el az X-Faktor mentora.

A minap a Nők Lapja Café is beszámolt arról, hogy – a Fókusz információi szerint – komoly magánéleti problémával küzd Tóth Gabi, ám akkor még nem lehetett tudni, pontosan miről volt szó, mostanra viszont kitisztult a kép.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top