Sztárok

Sarka Kata fájdalmas vallomása – videó

Sarka Kata a VIVA Comet díjátadón fájdalmas felismerésre jutott. Az egykori modell rádöbbent, hogy valóban vége szakadt a Szabó Zsófival való barátsága.

Hajdú Péter felesége az Xnews talkshow-jában mesélt arról, hogy – bár még mindig legjobb barátnőjeként tekint Szabó Zsófira – úgy érzi: véget ért a barátságuk. Az egykori modell megelégelte az elmúlt napok újságcikkeit, s úgy határozott, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Nálunk ugyanúgy családtag, és valószínűleg mindig is az lesz, merthogy a kisfiam keresztanyja, és a Dávidka nagyon szereti. Ez az ő döntése, hogy hogyan alakítja az életét” – mesélte Kata, aki ezzel a kijelentésével vélhetően arra kívánt utalni, hogy Zsófi nem szeretné, ha az élete része lenne a továbbiakban. Mint mondta: a VIVA Cometen történt incidens után kénytelen volt rádöbbenni, hogy bizony valóban lezárult a színésznővel való barátsága – hogy örökre, vagy csak ideiglenesen, az még számára is kérdés.

“Nem azért nem tartjuk a kapcsolatot, mert összevesztünk volna, vagy mert egy komoly probléma lett volna. Én azt gondolom, hogy itt inkább arról van szó, hogy az ő életében történt egy akkora tragédia, ami miatt talán úgy gondolja, hogy teljesen meg kell változtatnia az életét” – magyarázta.

A teljes beszélgetést itt nézheted meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top