Sztárok

Szexi képek készültek Hódi Pameláról

Hódi Pamela jó néhány kilótól megszabadult az utóbbi időben, a változást pedig természetesen megörökíttette egy fotóssal.

Az Édes Élet szereplőjére a várandóssága alatt felszaladt néhány kiló, ez pedig igencsak zavarta, így elhatározta, hogy a szoptatás után fogyókúrába kezd. A millióival kérkedő Berki Krisztián szerelme látványos változáson ment keresztül az elmúlt hetekben, a Borsnak elárulta, hogy úgy érzi, végre kezdi visszanyerni eredeti alakját.

Szexi képek készültek Hódi Pameláról

Az átalakulást egy fotósorozattal ünnepelte meg, ennek azonban kicsit sem örült herevasalt szerelme. “Hiába mondja Krisztián, hogy egy anyuka ne mutogassa magát, szerintem ebben a képsorozatban semmi szégyellnivaló nincs” – nyilatkozta az említett napilapnak Pamela, aki azt is elárulta, hogy egy gumós növénynek köszönhetően olvadtak le róla a kilók. Korábban egyébként a Nők Lapja Café már beszámolt a fotózásról, és annak körülményeiről (a páros ismét felejthetetlen pillanatokat okozott nekünk), ám az elkészült fotográfiákat most először csodálhatja meg a nagyérdemű.

Változni márpedig kell – ezt a minap hazánkba látogató Scorpions zenekar tagjai is jól tudják:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top