Sztárok

Búcsúzik Bódi Sylvi – fotó

Bódi Sylvi a közösségi oldalán köszönt el a követőitől.

A Sugarbirdből kilépő modell úgy döntött, hogy a nyarat a teljes kikapcsolódásra és feltöltődésre szánja – ami egyébként nem meglepő, hiszen elég húzós időszak van a háta mögött. Az idén érettségiző modell a közösségi oldalán egy hosszú bejegyzésben köszönt el a követőitől – na, nem örökre, csak egy időre.

Fotó: Bódi Sylvi Facebook
Fotó: Bódi Sylvi Facebook-oldala

Hosszú, tanulással töltött hónapok után most engedélyezek egy kis pihenést magamnak, s elfogadtam a VIP SURF TOUR indonéziai meghívását. Rám fér egy kis lazítás, és a szörfözés is nagyon hiányzik már. Megérkezett az ehhez szükséges felszerelésem is a szponzoromtól. Ahogy elnézem, Zsombi is szívesen velem tartana – még lehet, hogy a végén szörfös macskát faragok belőle. Kellemes nyarat kívánok nektek! Most egy jó darabig nem fogtok hallani rólam, mert számomra a teljes kikapcsolódás az internetmentességet is magában foglalja” – írta a közösségi oldalán Sylvi. Aki esetleg aggódna, hogy nem tér vissza, annak mondjuk, hogy Sylvi néhány nappal ezelőtt a Nők Lapja Cafénak elmondta, hogy mindenképp Magyarországon kezdi meg a felsőfokú tanulmányait, méghozzá 2015-ben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top