Sztárok

Magánéleti problémával küzd Tóth Gabi – videó

Az RTL Klubon futó Fókusz magazin információi szerint nehéz időszakot él Tóth Gabi.

Az X-Faktor mentora a műsor “kis hírek – röviden” blokkjában szerepelt, mégpedig azzal kapcsolatban, hogy az egyik napilap információi szerint ismét egy párt alkot Markó Robival. A napilap mindezt arra alapozta, hogy Gabi és Robi a szerdán megrendezett VIVA Comet-díjak átadóünnepségén (ahol egyébként közösen léptek fel) sok időt töltöttek együtt. A Fókusz szerkesztői természetesen megkeresték az énekesnőt, aki tiszta vizet öntött a pohárba.

Magánéleti problémával küzd Tóth Gabi - videó

Telefonon értük el Gabit, aki határozottan cáfolta a hírt. Annyit mondott, hogy barátok maradtak Robival, és sajnos sokan félreértik, ha két művész kicsit másképp közeledik egymáshoz” – mondta a riporter, D. Tóth András ezt követően pedig egy igencsak sejtelmes megjegyzést fűzött a mondandójához. “Úgy tudjuk egyébként, hogy Gabinak most egy egészen más jellegű magánéleti problémája miatt minden baráti szeretetre szüksége van” – volt hallható a riportban, az azonban nem derült ki, hogy Gabit ezúttal milyen próbatétel elé állította az élet. Bármi is van az ügy hátterében, mi ezúton is rengeteg kitartást és sok erőt kívánunk neki!

Tudtad? Tóth Gabit kérték fel a futball-világbajnokság himnuszának duettjére – itt meghallgathatod az énekesnő és David Correy közös dalát:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top