Sztárok

Élj egészségesen! Fogyj és nyerj!

Végre nyár van. A piacok roskadásig feltöltve zöldségekkel és gyümölcsökkel. Szóval nincs kifogás, itt az ideje, hogy egy kicsit egészségesebben éljünk!
Élj egészségesen! Fogyj és nyerj!

Ilyen kínálat mellett nem nehéz egy kicsit egészségesebben táplálkozni. A friss áru tökéletes nyers fogyasztásra, így sokkal több vitaminhoz juttathatjuk a szervezetünket, és nem utolsó sorban az alakunknak is jót teszünk vele.

Mire is érdemes odafigyelni a nagy melegben:
–    Igyunk sok vizet, ízesítés nélküli teát, a szervezetünknek napi 2-3 liter folyadékra van szüksége a kánikulában.
–    Kerüljük a cukros üdítőket, és vigyázzunk a kávéfogyasztást se vigyük túlzásba
–    Fogyasszunk könnyű ételeket, zöldséget, halat, csirkét
–    Válasszuk az aktív pihenést, a reggeli és a délutáni órákban sétáljunk, kerékpározzunk, vagy ússzunk

A bőrápolásra is fordítsunk nagyobb hangsúlyt. Kényeztessük bőrünket minőségi krémekkel, argán olajjal, hiszen a napsütés és a víz kiszáríthatja. A szervezetünknek szüksége van a napfényre, hiszen a D- vitamin előállításához nélkülözhetetlen. Ne felejtsük el azonban, hogy a tűző nap nem egészséges, 11-15 között, kifejezetten káros lehet. Lehetőség szerint vigyünk magunkkal napernyőt a pihenéshez, ami megóv bennünket a leégéstől.

Élj egészségesen! Fogyj és nyerj!Nekünk nőknek, az is nagyon fontos, hogy szépnek érezzük magunkat a strandon. Azt hiszem, bármit megtennénk azért, hogy a férfiak elismerő pillantásait kivívjuk. Most erre is van egy jó megoldásunk!

A vágyott tökéletes alak nem elérhetetlen, és a testünket sem kell sanyargatni kibírhatatlan diétákkal. A Bioextra CactuSlim fogyasztó kapszula, standardizált fügekaktusz kivonatot tartalmaz, melynek rostjai zsírmegkötő hatással rendelkeznek. Hozzájárulhat a testtömeg csökkentő étrend eredményességéhez, hiszen megakadályozza az étkezések során elfogyasztott zsírok-olajok egy részének felszívódását. (cukorbetegek is fogyaszthatják)

Ráadásul a Bioextrával most nemcsak tökéletes alakot, de akár pihentető wellnesshétvégét is nyerhetünk, vagy miénk lehet egy a csodás napernyőkből is. A nagy melegben pedig ki ne vágyna egy fantasztikus napernyőre, ami alatt akár a kertben is kikapcsolódhatunk, vagy egy wellnessrehétvégére, hogy kiszabaduljunk a rohanó városi létből, és élvezzük az igazi nyarat?

Kíváncsi vagy a részletekre?
Elárulhatjuk, hogy bármelyik a játékban résztvevő Bioextra termék megvásárlásával jogosult lehetsz a nyereményjátékban való részvételre.
Vegyél egy terméket, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait és figyeld a sorsolást!

Élj egészségesen! Fogyj és nyerj!

A játék 6 hétig tart, és minden héten újabb 10 db napernyő, és 1 db wellnesshétvége kerül kisorsolásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top