Sztárok

Újabb nehéz döntést hozott Bódi Sylvi

Bódy Sylvi hét külföldi egyetemre jelentkezett, közülük ötre felvételt is nyert, azonban úgy döntött, hogy mégis inkább Magyarországon kezdi meg a felsőfokú tanulmányait.

A tanulást sosem késő elkezdeni – mondják sokan, s úgy tűnik, hogy Bódi Sylvi is ezen a véleményen van. A Sugarbirdből kilépő modell idén angol nyelvből tett emelt szintű érettségit, s bár az írásbelije – a szöveghallgatásnak köszönhetően – nem éppen úgy sikerült, ahogy azt előre eltervezte, a szóbelin megpróbálta behozni az önhibáján kívül történt lemaradását.

Fotó: Bódi Sylvi Facebook
Fotó: Bódi Sylvi Facebook

A nyelvvizsgáim során azt tapasztaltam, hogy azt a részét élvezem a legjobban, amikor kommunikálni kell, és ez a teljesítményemen is megmutatkozik. Az angol szóbeli tételem pontos címére már nem emlékszem, de a diákmunkáról, valamint arról volt szó, hogy milyen hatással van a média az emberi kapcsolatokra. A vitatémám pedig a gyerekek tévézési szokásaival volt kapcsolatos” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Sylvi, aki pszichológiát kíván hallgatni a későbbiekben. Azt mondja, szereti meghallgatni az embereket, és – a lehetőségeihez mérten – segítséget nyújtani nekik. Régi vágya volt, hogy felsőfokú tanulmányokat folytasson, jó ideig azonban nem tudta, hogy milyen irányba indulna el szívesen – tavaly ősszel aztán letette a voksát a pszichológia mellett. “Tizenkilenc évesen megalapítottam a saját modellügynökségemet, bejártam a világot, egzisztenciát építettem magam köré. Azt hiszem, most érkezett el az a pillanat, hogy visszaüljek az iskolapadba.” Végül is, jobb későn, mint soha, ugye.

Sylvi egyébként joggal veregethetné meg a saját vállát (de nem teszi), mert öt külföldi – angliai és ausztrál – egyetemre is felvették. “Angliába öt egyetemre jelentkeztem, ebből háromra vettek fel – az egyik, amiről “lemaradtam” a UCL, a világ egyik legjobb egyeteme. Ezen kívül Ausztráliában a Gold Coaston lévő egyetemek közül választottam ki kettőt, ezekre szintén bekerültem.” S bár az egykori modell nívósabbnál nívósabb külföldi intézményekben kezdhetné meg az egyetemi éveit, ő mégis Magyarországon marad. “Pszichológiát a saját anyanyelvemen lenne a legideálisabb tanulni, arról nem beszélve, hogy itt élnek a barátaim és a családom. Az érzelmi szálak miatt nehéz lenne magam mögött hagyni az országot. A külföldi egyetemek szeptemberig tartják fent a helyemet, szóval még van jó pár hetem eldönteni. Most úgy érzem, hogy a magyarországi »verzió« áll hozzám a legközelebb. Egy dolog biztos: egy évet mindenképp halasztok.

A valóságshow-veteránnak nem hiányzik, hogy egy gyerek ordítson a fülébe. Hogy ki gondolkodik így, azt a Hír24 oldalán elolvashatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top