Sztárok

Eurovízióra gyúr Tolvai Reni

A VIVA Cometnek helyet adó Papp László Sportaréna lépcsőjén lesétálva rögtön Tolvai Renibe botlottam, aki – meglepő módon – ezúttal se dekoltázst, se lábakat, se semmit nem villantott. Ellenben, "metál lady" lett.

Hozzá hasonlóan több híresség is extrém viseletben mulatott – Varga Viktor szettje felett még most sem tudok napirendre térni. Tolvai Reni egyébként a 2012-es évhez képest idén visszafogottra vette a figurát, fonott haja engem leginkább a Tomb Raider című filmből Lara Croftra emlékeztetett, de nyilván nem ez állt a választása hátterében.

Eurovízióra gyúr Tolvai Reni - galéria

A nagy események előtt mindig konzultálok a stylistommal, aki már nagyon rég tervezte, hogy egyszer egy metálos, robotos, abroncsos ruhát készít nekem” – mondta el a Nők Lapja Cafénak Reni. Kövezzetek meg, de én nem látok abroncsot, na, mindegy. Az énekesnő nagy kéztördelések közepette azt a hírt is megosztotta velünk, hogy rendkívül izgul kedveséért, Kállay-Saunders Andrásért (aki végül díj nélkül távozott – a szerk.).

Reni egyébként nagy álmokat szövöget, hiszen azt tervezi, hogy jövőre elindul az Eurovíziós Dalfesztiválon. “Mindenképp olyan dallal szeretnék jelentkezni, amit én írok, mert szerintem az ember azt tudja a legjobban előadni, ami saját magából jön” – ecsetelte.

Végezetül azt is megtudtam, hogy Andrással mostanában nem lesz túl sok idejük egymásra, hiszen mindkettejük naptára tömve van fellépésekkel. “Augusztusban Amerikába utazom, ugyanabba a stúdióba, ahol nemrég jártam, és készítünk néhány dalt. Szeptemberben megjelenik az új albumom, azt tervezem, hogy ha minden lecsendesedik, akkor Andrással elszökünk néhány napra – reméljük, megvalósul.

Megnézem
Összes kép (1)

 

A Hungária és a Dolly Roll egykori szaxofonosa, a kómában fekvő Fekete Gyula úgy érezte, nincs már helye itthon a színpadon. Részletek a Hír24 oldalán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top