Sztárok

Meztelen hátsót villantott Varga Viktor – fotó

Ki így, ki úgy készülődött a szerda este megrendezett VIVA Comet gálára.

Varga Viktor és kedvese, Cinthya Dictator a nagy készülődés közepette egy meztelen selfie-t is beiktattak a napirendjükbe, biztos, ami biztos alapon. Az említett fotót Cinthya töltötte fel a közösségi oldalára, hozzá pedig a következő szöveget fűzte: Készülünk a Viva Cometre! Köszönöm a csodás sminkemet Pohorelli Bettinek!

Fotó: Cinthya Dictator Instagram
Fotó: Cinthya Dictator Instagram

Hát, nem is tudom, a képet meglátva valahogy nem az ő (egyébként valóban szép!) sminkjét szúrtam ki először, hanem a háttérben látható pucér férfifeneket, amelynek Varga Viktor a “gazdája”. Nagy szerencse, hogy a képre még a díjátadót megelőzően bukkantam rá, így a helyszínen megkérdezhettem az érintetteket, hogy ezt akkor így most mégis hogy. “Készülődés közben csináltunk egy képet, és így sikerült” – mondta Cinthya. A páros egyébként most sem hazudtolta meg önmagát: Cinthya melltartóban, Varga Viktor pedig egy leginkább halászhálóra emlékeztető felsőben érkezett – szóval, a meztelenkedés végül elmaradt, a meghökkentés viszont nem.

Erről beszélünk:

Meztelenül parádézott Varga Viktor és Cinthya Dictator - fotó
 
Itt pedig megnézheted, a többi résztvevő hogy érezte magát a díjátadón:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top