Sztárok

Világsztár ölelte Tóth Gabit – fotó

Az énekesnő kedd délután végre találkozott duettpartnerével, David Correyval.

Tóth Gabi és David Correy a VIVA Comet kamerapróbáján találkoztak először, az énekesek ugyanis szerda este egy közös produkcióval lépnek majd a Papp László Sportaréna színpadára. Gabi és David – a képek tanúsága szerint, valamint az elmondásuk alapján – remekül érzik magukat egymás társaságában, és nagyon hamar megtalálták a közös hangot.

Világsztárt ölel Tóth Gabi - fotó

 
A támadóinak visszaszóló Gabit épp próbára menet értük utol, a nagy rohanás közepette azonban szakított időt arra, hogy elmesélje, milyen benyomásai vannak az énekesről. “David egy nagyon laza, közvetlen, jó fej srác, akivel nagyon jól kijövünk, ha épp nem munka van, akkor folyamatosan bolondozunk. Egyébként mindketten rendkívül izgatottak vagyunk az estét illetően, reméljük, hogy mindenki tetszését elnyeri majd az őrületes brazil hangulatú show” – mondta a Nők Lapja Cafénak Gabi, aki néhány óra erejéig idegenvezetőnek állt, és körbekalauzolta Davidet Budapesten. A próba után elmentünk vacsorázni, ahol jókat ettünk, ittunk, David a magyar pálinkát is megkóstolta, és jelentem: ízlett neki!” – nevetett.

Itt meg is nézheted David Correy “találkozását” a pálinkával. Nem őszinte a mosolya, na.

Tóth Gabi és David Correy a 2014-es labdarúgó-világbajnokságra készült közös slágerüket, a The World Is Ours – Miénk a világ című dalt adják elő a díjátadón:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top