Sztárok

Apa lesz Sági Szilárd

Határtalan Sági Szilárd és párja, Soós Szilvi boldogsága, ugyanis sikeres volt a lombikbébiprogram.

Őszinte leszek, nem rajongok túlságosan az Édes élet című realityért, mióta viszont Sági Szilárdék is feltűntek a képernyőn, minden részt megnézek. Szilvi és Szilárd üde színfoltjai a műsornak, szerintem példaértékű az, ahogy viselkednek egymással, és ahogy beszélnek a másikról – konkrétan szöges ellentétei a Berki–Hódi-párosnak.

A realitynek köszönhetően mindenki tudja, hogy Szilárdék jó ideje szeretnének gyermeket, ám az égiek ez idáig nem teljesítették ezen vágyukat – a minap azonban fordult a kocka. Szilvi és Szilárd a Versys Clinics főorvosától, dr. Vereczkey Attilától tudták meg az örömhírt, miszerint sikeres volt a lombikbébiprogram. “Hirtelen fel sem fogtuk! Aztán sírtunk, és nevettünk egyszerre örömünkben Szilárddal. A főorvos úr hozzátette még, hogy ebből a magas értékből akár az is következhet, hogy mindkét embrió megtapadt” – mesélte a Nők Lapja Cafénak mosolyogva Szilvi, hozzátéve: a babaneveken már nagyon régóta gondolkodnak, Szilárddal közös a monogramjuk, így mindenképp ezt szeretnék tovább vinni. “Kevés »Sz« betűs név van, ami tetszik, de hogy melyiket választottuk, az még titok!”

Megható látni, hogy oly sok küzdelem után végre beteljesült két ember régóta dédelgetett álma:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top