Sztárok

Sosem látott képek Robert De Niro gyerekkorából

Robert De Niro az édesapjáról szóló új dokumentumfilm kapcsán mutatott meg pár régi, sosem látott képet a családi fotóalbumból.

Ahogy arról múlt héten írtunk, az HBO  Emlékezzünk a művészre: Robert De Niro Sr. című dokumentumfilmjében elképesztő őszinteséggel vall a színészóriás édesapja homoszexualitásáról és gyerekkoráról. Most pedig olyan fotókat osztott meg a People magazinnal, amelyek az apjához fűződő bensőséges kapcsolatát mutatják be. 

New York, kb. 1946.

New York City, kb. 1946

De Niro szülei a színész kétéves korában váltak el, az édesanyja nevelte fel. Évekkel később derült ki, hogy az édesapja meleg. “Az anyám bizalmasan kezelte ezt az információt, sosem ültetett le, hogy fiam, el kell mondanom valamit… Ilyen csak a filmekben történik.”

New York, kb. 1946. – “A sport nem igazán az ő műfaja volt – mondta De Niro az apjáról. – Inkább moziba jártunk.”

Montauk, N.Y., 1950. – De Niro kiskorában az édesapját gyakran hívták művészeti előadásokra szerepelni. “Nem akartam menni – ismerte el a színész. – Az én gyerekeim is hasonlóképp éreznek sokszor. Mégis, akármennyire is a legutolsó dolog, amit gyerekként szeretnénk, hogy a szüleinkkel lógjunk, ezek a legfontosabb családi események, amiket már nem lehet visszahozni.”

“Én csak azt akartam, hogy ebben a filmben mutassuk be őt hitelesen annyira, amennyire csak lehetséges. Nem mások kedvéért, csakis a családért.”

Forrás: People

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top