Sztárok

Szexi fotók készültek Hódi Pameláról – videó

Berki Krisztián kedvese a minap fotózáson járt, ahol többek között olyan képek is születtek, amelyeken melltartóban pózol. Lett belőle balhé? Hát persze.

A millióival kérkedő Berki (pardon: a berki), mit ad Isten, teljesen véletlenül betévedt az említett fotózásra, és annyira kiakadt, hogy komolyan kezdtem aggódni a kapcsolatuk jövőjét illetően.

Szexo fotók készültek Hódi Pameláról - videó


A herevasalt reality-szereplő
azt nehezményezte, hogy egy édesanya ne hordjon már haspólót meg kendőt, mert nem illő, és egyébként is, nem kért tőle engedélyt. 21. század, hello!

Pamela persze nem hagyta annyiban a dolgot, megmondta gyermeke apjának, hogy – akár tetszik neki, akár nem – ezek a fotók bizony már elkészültek. Kövezzetek meg, de én egyébként nem értem, hogy most tulajdonképpen mi is a probléma, ugyanis ezek a képek – legjobb tudomásom szerint – saját célra készültek, nem pedig egy erotikus magazinba – kvázi, senki nem fogja őket látni. Illetve, senki nem látta volna őket, ha…

Napi közérdekű információ: az Édes Élet esti adásából kiderül, végül mi lett a összebalhézó incidens vége.

Itt megnézheted a “spontán balhét”, ahol olyan gyönyörű mondatok hangzanak el, mint például: “te hozzám tartozol! mit röhögsz?”. Na, erre a kapcsolatra találjon ki egy jó idézetet Coelho:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top