Sztárok

Különleges helyszínen pengetett Rákóczi Feri – fotó

A Balaton közepén adott koncertet a Hooligans, akik mellé Rákóczi Feri is beszállt néhány akkord erejéig.

A nyári kitelepülés egyik állomásról, Alsóörsről jelentkezett kedd reggel a Morning Show csapata, akik hogy A-ból B-be jussanak, kompra szálltak, és rendhagyó módon az adást is innen vezették. Sőt a kompozók legnagyobb örömére még a Hooligans zenekart is magukkal vitték, akik élőben játszottak a fedélzeten. “Ilyet még soha nem csináltunk, de mindig az a cél, hogy olyan dolgot műveljünk élő adásban, amire még soha nem volt példa” – mondta Rákóczi Feri, aki néhány taktus erejéig maga is csatlakozott a zenekarhoz. “Emeltem a produkció fényét a saját szereplésemmel. A fiúk bevettek a bandába, igaz, nem is volt más lehetőségük, mert megfenyegettük őket: ellenkező esetben bedobjuk Tóth Tibit a vízbe” – nevetett.

Különleges helyszínen pengetett Rákóczi Feri - fotó


Balázs
, Jani és Feri jelentkeztek már élőben repülőgép szárnyához kötve, a Paksi Atomerőmű szigorúan elzárt területeiről, száguldó kamion platójáról és most már a kompozás is kihúzható a listájukról.

A Hooligans zenekar tagjai a Mindörökké című dalukat is előadták a kompon:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top