Sztárok

VV Zsófit lázba hozta Istenes Bence – galéria

VV Zsófi gyorsan felejt, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a villa falain kívül azzal az emberrel gabalyodott össze, aki a játék során a legtöbb fájdalmat okozta neki.

Az emberek többségéhez hasonlóan mi is értetlenül állunk az eset előtt, nem fér a fejünkbe, hogy ezt így mégis hogy sikerült összehoznia VV Zsófinak és VV Aureliónak. Tudniillik ők ketten a ValóVilág 6 játékában egy képzeletbeli hullámvasúton utaztak, és legtöbbször nem fent, hanem lent voltak.

Kiabálások, hangos veszekedések, kibékülések, majd újbóli viták jellemezték a kapcsolatukat, ennek tükrében pedig joggal gondoltuk azt, hogy ők bizony a kinti életben nem lesznek puszipajtások. Hát, nem így történt. Zsófi és Aurelio igen szorosra fűzték a kapcsolatukat, azt azonban még ők sem tudják, hogy valójában mi is ez az egész: sírig tartó szerelem, tinédzser l’amour vagy csupán fellángolás. “Nincs kimondva, hogy járunk, de mindennap beszélünk telefonon, és sokat találkozunk” – mondta Zsófi, aki mindezek előtt, ki tudja, miért, de bemutatkozásunkkor nagyon örült, hogy én is a Zsófi nevet kaptam a szüleimtől.

A cuki lány – akit egyébként a fodrásznál, hajhosszabbítás közben értem utol – azt is elmesélte, hogy abszolút mértékben lezárta a múltbéli dolgokat, és csak a jövőre koncentrál. “Nem felejtettem el azokat a dolgokat, amiket Aurelio csinált velem, de megbocsátottam. A kapcsolatunk a bizalmon alapul, se én, se ő nem féltékenykedünk a másikra. Aurelio azt mondta, hogy komolyan gondolja velem, és én hiszek neki.”

Szerelmük lapjai képkockái:



Hát így, kérem szépen. Fellépni még nem járnak közösen, de ez is tervben van, úgyhogy mi most jól meg is nyugodtunk. Az őskorellenes lánynak egyébként a VV-hez fűződő emberek közül nemcsak Aurelio keltette fel az érdeklődését, hanem a műsorvezető, Istenes Bence is. “Bence szerintem egy nagyon jóképű, humoros pasi, de sohasem fordult meg a fejemben, hogy esetleg lehetne több kettőnk között. Persze, ha láttam volna rajta, hogy érdeklődik felém, akkor más lett volna a dolog” – magyarázta, mi pedig közben arra a következtetésre jutottunk, hogy Zsófi nem igazán ismeri az X-Faktor műsorvezetőjének VV-s párkapcsolati előéletét. A ValóVilág 6 játékának második helyezettje végezetül azt is elárulta nekünk, hogy az egykor villabarátnői közül sem Vikivel, sem pedig Izával nem tartja a kapcsolatot, merthogy csalódott bennük. Kegyetlen egy világ ez.

Míg VV Zsófi az őskorban nem hisz, addig VV Viki szerint az óda egy műnem:

Megnézem
Összes kép (1)

Tolvai Reni saját bőrén tapasztalta, milyen érzés lakótársakkal élni egy fedél alatt. Otthonról elköltözve, Reni rögtön egy tizenhat fős lakóközösségben találta magát, később viszont rájött, nem is szeret egyedül lenni. További részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top