Sztárok

Visszavonul a színészettől Angelina Jolie – galéria

Még egy utolsó nagy dobást tervez színészként Angelina Jolie, azután viszont végleg átállna a kamera másik oldalára.

Még csak néhány napja debütált, máris hatalmas siker Angelina Jolie legújabb filmje, a Demóna. A Csipkerózsika-adaptációban a masztektómián átesett színésznő játssza a fő gonoszt. Jolie nem ül a babérjain, máris dolgozik következő nagy filmjén, ami feltehetőleg élete fő műve lesz színésznőként – írja a US Magazine.

Visszavonul a színészettől Angelina Jolie - galéria

Angelina ugyanis Elizabeth Taylor után Kleopátra bőrébe bújik. “Már dolgozunk rajta. A stábból mindenkinek rengeteg különböző ötlete és elképzelése van a filmmel kapcsolatban” – kezdte Angie, aki Ang Lee és David Fincher Oscar-díjas rendzőkkel dolgozik a mozin. “Nagyon komplikált személyiség, nem egyszerű megformálni, de jó úton haladunk. Közel járunk, és úgy érzem, hatalmasat fog szólni. Olyan szerep ez, amelyiknél azt érzed, igen, ez az, amibe mindent bele kell adnod, és ez lesz a vége, ahol befejezed, a nagy finálé” – nyilatkozta a BBC Radio adásában, s azt is bevallotta, harmincévesen jött rá, hogy az élet más területei sokkal jobban érdeklik, mint a színészet.

Az új film elkészültéig pedig rémüldözzünk a Demóna előzetesén, ezen a héten kerül a magyar mozikba:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top