Sztárok

Újabb világsztár került Zimány Linda látószögébe – fotó

Az angol színész, Jude Law után Zimány Linda új vizekre evezett: most éppen Craig David énekessel barátkozik.

A különbség csupán annyi, hogy míg Jude Law-val egészen a személyes találkozóig jutottak (ha valaki esetleg nem emlékezne, erről beszélünk), addig Craig Daviddel – legalábbis egyelőre – csak az internet adta lehetőségeket kihasználva tartják a kapcsolatot.

Az Instagramnak mindketten aktív felhasználói, s bár Zimány vagy négyszer több képet oszt meg magáról egy nap saját oldalán, azért Craignek sincs oka panaszra. A lényeg, hogy a két celebritás valamilyen úton-módon egymásra talált az oldalon, s attól kezdve, hogy megnyomták a követés gombot, előszeretettel “tetszikelgetik” egymás képeit. A hollywoodi szuperprodukcióban szerepet kapó modell még ennél is tovább ment, és egyenesen egy Craig David dalszöveggel ellátott fotót tett közzé.

Erről beszélünk:

Zimány Linda Instagram
Zimány Linda Instagram

@craigdavid, szeretem ezt a szöveget!” – írta a képhez a glammodell, aki titkon minden bizonnyal reménykedett abban, hogy az énekes nem megy majd el szó nélkül a bejegyzése mellett. Így váljon valóra minden álma: Craig David egy kacsintós fejjel reagált Zimány hízelgő szavaira – utóbbi ezt követően egy “alig várom, hogy végre hallhassam” válasszal zárta le a dolgot.

Így most már tudjuk, Linda nemcsak a színművészetért, de a zenéért is megőrül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top