Sztárok

Döbbenetes fotósorozat Danics Dóráról

Számtalan alkalommal állt már Nánási Pál kamerája elé Danics Dóra, a legfrissebb fotósorozat azonban egészen meglepőre sikerült.

Nánási Páltól megszokhattuk, hogy általában lenge öltözetben kapja le szexisebbnél szexisebb modelljeit. Ezúttal azonban szakított a hagyományokkal, és más szemszögbe helyezte a dögösséget. Az X-Faktor történetének első női győztesét ugyanis nem levetkőztette, hanem nagyon is felöltöztette: Danics Dóra hátrazselézett hajjal, férfiként pózolt Nánási kedvéért. “Az X-Faktor tavalyi győztese már a műsorban lenyűgözött azzal, hogy mennyi arca van! Boldog vagyok, hogy most a kamerám előtt is produkált egy döbbenetes átalakulást! Nagyon inspiráló fotózás volt, köszönöm, Dóri!” – írta saját weboldalán közzétett fotók kíséreteként a hamarosan kétgyermekes apuka.

A dögös énekesnőről készült fotósorozatot itt nézheted meg, Dóra első önálló slágerét pedig a videóra kattintva hallgathatod meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top