Sztárok

Berki Krisztián elvárja a tiszteletet

Berki Krisztián jó pasinak tartja magát és elvárja a tiszteletet.

Berki Krisztián szerint elkorcsosultak a férfiak, a nagy küzdelemben pedig elpuhultak – írja a Bors. “A nők annyira egyenjogúak, emancipáltak akartak lenni, hogy a nagy küzdelemben elpuhultunk. Régen urak voltak, ma talán akad egy-két férfi közöttünk. Nem hiszem, hogy ez feltétlenül jó dolog.” Úgy érzi, hogy ő jó pasi, bár nem tudja felvenni az ötvenes–hatvanas férfiak gálánsságával a versenyt.

Emellett viszont azt is elmondta, milyen véleménnyel van a férfi-női kapcsolatokról. “Egyszerű lények vagyunk, a nők bekebelezik a lelkünket, kódolva vannak arra, hogy a számukra vezérbikának tartott egyént megszerezzék, majd a testét félredobják. Ez így működik, de tudni kell kezelni” – magyarázta el, hogyan vélekedik, és azt is hozzátette, hogy bár idegesíti őt a nők szöszmötölése és ügyetlenkedése bizonyos helyzetekben, a nőket teherbíróbbnak és szervezettebbnek tartja a férfiaknál.

A popsztárnak készülő üzletembert leginkább az irritálja egy kapcsolatban, ha nem tisztelik egymást a felek, és ha üzenetekre kell válaszolnia munka közben, mert így kizökken a szükséges mentális állapotából. Ő viszont megadja a teret. Ezért is döntött úgy, hogy jó ötlet volt rögtön gyermeke születése után elutaznia. “A gyerekem az anyjával volt, aki fáradtan, legyengülten feküdt és pihennie kellett, nem sok hasznát vette a jelenlétemnek. Úgy véltem, jobb, ha letudom a tejfakasztó bulit, amíg kórházban vannak” – fejtette ki véleményét.

Berki Krisztián elvárja a tiszteletet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top