Sztárok

Hoppá! Összejött VV Zsófi és Aurelio

Hiába ment a gyűlölködés és a huzavona a villában: végül összejött a cuki lány és a helikopterező nyertes.

Most már duplán mesébe illő a szerelmi fordulat, ami aztán mégis összehozta VV Zsófit és Aureliót, akik egymással párbajoztak a főnyereményért az utolsó adásban. Iza és Krisztián a népmesei vonalnak tettek eleget, Zsófiék pedig azt teljesítették be, amire heteken át, a műsor alatt rengetegen számítottak, még ha végül úgy tűnt, hogy le is kell róla tenniük. Néhány napja ugyanis elkezdtek rendszeresen randizgatni, írja a Blikk, az érintettek pedig meg is erősítették ezt.

“Én sem tudom, mi történik velem; a haveroknak megígértem, hogy legalább a következő két évben nem leszek szerelmes, de ezek után nem vagyok benne biztos, hogy ezt tudom tartani” – ismerte el Aurelio, aki azt is hozzátette, hogy már aludtak is együtt a nyereménylakásban. “Eddig is beszéltünk telefonon, de az utóbbi napokban egyre gyakrabban találkozgatunk is, és azt vettem észre, hogy jól érzem magam. A kapcsolatunknak valószínűleg nem tett jót a villalét, sokat veszekedtünk, sokszor estünk egymásnak, itt kint viszont ennek semmi nyoma” – vallotta be Zsófi a kettőjük közti kapcsolatról.

Hoppá! Összejött VV Zsófi és Aurelio

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top