Sztárok

Így szexiskedik edzés után Vajna Tímea – fotó

Szexiskedett már a vörös szőnyegen, edzés közben, és bizony, Vajna Tímea még edzés után is képes jól kinézni.

Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek megvan az a jelenet, ahogy az amerikai filmekben a tengerparton vagy pálmafákkal övezett úton lassított felvételen, izzadva fut egy dús keblű szőkeség, és még ekkor is szexis.

Így szexiskedik edzés után Vajna Tímea - fotó

Na már most, ezzel szemben a valóság az, hogy nekem ez sosem jön össze: alapvetően odafigyelek arra, hogy az átlagos hétköznapokon is “passzentosan” nézzek ki, 40 perc kardió vagy egy óra erősítő edzés után azonban örülök, hogy élek, nemhogy még szelfizzek egyet.

Nem így sztárhölgyeink, akik szintén képesek még ilyenkor is szexin pózolni a fotóapparátnak. A Cannes-t is megjárt Vajna Tímea például TRX edzés után villantott hasat egy egyensúlyjavító félgömbön, Dukai Regina pedig kardió, azaz állóképesség-fejlesztő edzés után tett közzé magáról csini fotót. Sarka Kata is kemény erősítő edzés utáni képpel próbálja inspirálni követőit arra, hogy hódoljanak a sport szenvedélyének, Debreczeni Zita pedig edzés közben igyekszik inspirációul szolgálni.

Fotó: Vajna Tímea Instagram oldal
Fotó: Vajna Tímea Instagram oldal

 

Fotó: Dukai Regina Instagram oldal
Fotó: Dukai Regina Instagram oldal

 

Fotó: Sarka Kata Instagram oldal
Fotó: Sarka Kata Instagram oldal
 
Fotó: Debreczeni Zita Instagram oldal
Fotó: Debreczeni Zita Instagram oldal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top