Sztárok

Kiderült az igazság Katalin hercegné várandósságáról – galéria

Néhány nappal ezelőtt az amerikai OK! magazin címlapon hozta, hogy Katalin hercegné ikrekkel várandós.

Bár a magazin szenzációként tálalt cikkében számtalan roppant jól értesült bennfentes megszólalt, úgy tűnik, hogy ők eltévesztették a házszámot, és egy másik naprendszerben élő Katalinról árultak el információkat.

Katalin hercegné cáfolja a várandósságával kapcsolatos pletykákat - galéria

Az “igazi” hercegné ugyanis – a híresztelésekkel ellentétben – nemhogy ikrekkel, de úgy “anblokk” nem várandós – ezt ő maga erősítette meg minap. Vilmos herceg és Katalin hercegné csütörtök délután Skóciában tettek látogatást, ahol gint és skót whiskyt fogyasztottak, majd szépen nevet adtak az alkoholos italoknak – ilyet pedig ugye nemigen csinál egy olyan hölgy, aki ikreket hord a szíve alatt. A szerelmesek egyébként a whiskytesztelést megelőzően bejárták a Glenturret szeszfőzdét is, ahol szintén nem buborékmentes ásványvízzel csillapították szomjukat. Vilmos herceg kissé félve húzott rá az egyik 68 fokos italra, míg felesége, Katalin meg sem kóstolta: a hercegné inkább két könnyedebb keverékkel áldozott az alkohol oltárán.

Galériánkban a mostani skóciai utazás mellett a hercegi pár új-zélandi és ausztrál körútján készült fotókat is végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top