Sztárok

Bréking! Apa lesz a monacói herceg!

Hivatalosan is bejelentették, hogy első gyerekét várja II. Albert herceg és felesége, Charlene.

A monacói hercegi családnak több kellemetlen pillanatot is okozott az utóbbi hetekben a Grace Kelly életét feldolgozó film és annak visszhangja, de most mindenki egyöntetűen boldog a miniállam uralkodó famíliájában. II. Albert herceg és Charlene hercegné ugyanis végre szülők lesznek. A palota ma jelentette be hivatalosan, hogy az év végén érkezik a kis trónörökös, de több információval nem szolgáltak.

A baba nemcsak Monaco következő uralkodója lesz, hanem a szülei házasságának és jó hírének megmentője is. Albertről ugyanis egyfolytában azt pletykálják, hogy meleg, és csak álházasságban élnek. Míg mások abban biztosak, hogy Charlene-t kényszerrel tartják férje mellett, pedig legszívesebben elválna a herceg csalfasága miatt. Ami jól látszik a levakarhatatlan, bánatos arckifejezésén is.

Az mindenesetre biztos, hogy az uralkodó hercegnek a születendő pici lesz a harmadik gyermeke. Korábban ugyanis két szeretőjének is összehozott egy-egy babát. Bár ez a szám sokak szerint jóval nagyobb.

Bréking! Apa lesz a monacói herceg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top