Sztárok

Topless demonstrációba kezdett Bruce Willis lánya – fotó

Az Instagram nevű közösségi oldal meztelenségről szóló szabályzata ellen tüntet Scout Willis – és milyen igaza van!

Számtalan látványosság van, amit érdemes megnézni New Yorkban, aki azonban mostanában tartózkodik a Nagy Almában, az még olyat is láthat, ami nincs benne az útikönyvekben. Bruce Willis és Demi Moore lánya ugyanis félmeztelenül rója az utcákat – így protestálva az Instagram ellen – írja a People magazin.

Topless demonstrációba kezdett Bruce Willis lánya - fotó

A legnagyobb képfeltöltős közösségi oldal ugyanis úgy döntött,  töröl minden olyan fotót, amelyen szoptatós édesanyák vagy mellrákon átesett túlélők láthatók. A 22 éves lány viszont nem ért egyet ezzel az állásponttal. “Legális New Yorkban, de az Instagramon nem” – írta félmeztelenül bóklászó fotója mellé Scout, amit a Twitteren tett közzé.

Az Instagram szabályzata szerint agresszív, meztelen vagy részben meztelen, diszkriminatív, törvénytelen, sértő, gyűlöletkeltő, pornográf és szexualitást sugalló fotó vagy más tartalom közzététele tilos. Az, hogy Rihannát korábban öncélú mellbimbó-mutogatása miatt néhány órára letiltották, ennek értelmében még akár érthető is, ám egy gyermekét szoptató nő vagy egy másoknak erőt adó, rákból felgyógyult beteggel szemben azért csak lehetne némi különbséget tenni. Szerintem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top