Sztárok

Uma Thurman és Quentin Tarantino egy pár

Több évtizedes barátság után Uma Thurman és Quentin Tarantino rájöttek, hogy szerelmesek egymásba.

Idén húsz éves a Ponyvaregény, ám ez az év nemcsak emiatt fontos mérföldkő a kultfilm rendezőjének és főszereplőnőjének. Quentin Tarantino és Uma Thurman ugyanis egymásba szerettek. A páros kapcsolata néhány hete fordult komolyabbra, miután Uma elhagyta harmadik gyermeke apját, Arpad Bussont, és a Quentin vállán sírta el a sérelmeit.

Az önimádó rendezőzseni és a negyvenen túl is dögös színésznő egyelőre még próbálják titkolni a szerelmüket – bár ez elég nehezen megy nekik. A Cannes-i Filmfesztiválon, ahol mindketten okoztak már botrányt, például a vak is látta, hogy sokkal közelebbi a viszonyuk, mint korábban volt.

A szerelmük igazából a legkevésbé sem meglepő. Tarantino ugyanis évtizedek óta hangoztatja, hogy Uma a múzsája, és tőle csodálatosabb nő nincs a Földön. A színésznő pedig mindig úgy vélte, hogy olyan tökéletesen egyetlen férfival sem érti meg magát, mint a rendezővel. Szóval csak idő kérdése volt, hogy a barátság és a kölcsönös csodálat átalakuljon valami mássá.

Uma Thurman és Quentin Tarantino egy pár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top