Sztárok

Sokkolóan néz ki Fluor Tomi – fotó

Fluor Tomi – aki a minap elkészítette legújabb videoklipjét – nagy dobásra készül! A rapper hamarosan zsűritagként fog bemutatkozni.

Elmegyógyintézetbe került Fluor Tomi – na, mielőtt azonban esetleg valaki megijedne (vagy kárörvendene, ugye) eláruljuk, hogy csupán egy forgatás kedvéért látogatta meg a rapper az említett intézményt. Fluor – polgári nevén Karácson Tamás – a Barbárfivérek nevezetű csapattal közreműködve alkotta meg a legújabb szerzeményét, amely a System Error címet kapta. “A történet szerint egy szuperhős bőrébe bújva cikázom az elmegyógyintézet folyosóin, az »ámokfutásom« során pedig több emberrel is összeszaladok. Valójában nem az a tipikus kedves szuperhős vagyok, ezt bizonyítja, hogy ha például szembetalálom magam egy boldog emberrel, rögtön elkezdek trollkodni.” – vázolta a koncepciót az Arany János versét rappelő Tamás.

Tamás egy üvegszemű szuperhőst alakít a legújabb klipjében
Tamás egy üvegszemű szuperhőst alakít a legújabb klipjében

A klipben többek között olyan előadók is feltűnnek majd, mint Papp Szabi (a Supernem énekese – a szerk.) vagy éppen Soerii & Poolek. Tominak az utóbbi időben egyébként egy szusszanásnyi ideje sincsen, hiszen – ha szólóban vagy a zenekarával épp nem fellépnek – akkor műsorvezetőként bontogatja szárnyait, vagy a terveit szövögeti. Tomi a Nők Lapja Cafénak azt is elárulta, hogy hamarosan teljesen új szerepben mutatja meg magát a nagyközönségnek. “Egyelőre nem mondhatok túlságosan sokat a dologról, annyit azonban elöljáróban elárulhatok, hogy ez egy elég nagyszabású történet lesz, zsűrizni fogok – hogy kiket és milyen formában, az nemsokára kiderül.” – zárt a Mizu atyja.

Itt megtekintheted a VIVA Comet díjra jelölt előadó legújabb klipjét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top